lördag 11 september 2010

11 September.Vem låg bakom attacken egentligen?


11 September 2001.Jag minns den dagen som den vore igår.Man var i chocktillstånd över vad som hade hänt och hela världen var lamslagen över attacken mot USA.

Varför väljer jag att skriva en blogg om just det här?Jo,för jag och många med mig har börjat fundera på om det verkligen var på riktigt.Är helt övertygad om att en del tycker att man är dum i huvudet som tänker så här men efter all information man läst på internet efter händelsen talar MOT att det vi såg inte alls vad var som hände.Om du orkar vill jag att du ska läsa den här artikeln och tänka efter.
"Vem låg bakom "Terrorattacken"egentligen???"

De som har studerat och läst på nätet om vad som hände den 11 september 2001 vet vad jag skriver om. Det finns bevis på att attackerna den dagen var planerade av USAs regering med skäl bl.a. för att påtvinga en attack mot Irak och på så sätt befria dem och på köpet ta deras olja. Idag ser man ju resultatet; inbördeskrig och all olja till USA medans de "befriade" skjuter på varandra. Men hur gick det till egentligen?

Vad hände egentligen den 11 september 2001?
Uppdaterad artikel, se chockerande klipp i slutet på sidan!

Vart skall man börja när man talar om detta ämne? De som bor i Sverige och som tittar på TV nyheterna och Fox News och CNN varje dag har säkert bilden klar för sig. Osama Bin Laden som hade urininfektion ledde attacken från en stengrotta i Afganistan medans världens mäktigaste armé inte ens kunde skicka upp ett F16 plan för att stoppa honom. Slut på frågan. USA är bäst och gör alltid rätt - de har alltid rätt när de vill befria ett land från någon tyrant. Olja? Det spelar väll ingen roll om de tar den - det är ju USA!

Det är klart att om man har den synen så är det svårt att ens börja fundera på om det kunde ha varit någon annan som organiserade attackerna och varför de gjorde det. Jag har läst på internet och sett bilder på hur attackerna hände och hur tornen föll bl.a. Det är då inte svårt att förstå att något är fel på hur TV och regeringen säger det gick till. Om det ens är lite fel - kan då resten stämma som de vill få oss att tro? Jag skriver inte denna artikel för att starta en revolt eller så - jag vill endast få dig att öppna ögonen och få insikt i hur USA och affärsvärlden tänker då ordet OLJA kommer in i bilden. Det verkar som de dricker olja till maten - så mycket älskar de detta svarta och kletiga ämne.Några fakta som finns angående den 11 september 2001 är:

- På exakt samma dag hade Pentagon en flygövning där plan som skulle attackera de två tvilling tornen i New York.
- Spår av explosioner finns i tornen i våningarna som snart faller ned. Explosioner som är identiska med de som finns i sk. kontrollerade explosioner gjorda av företag.
- World Trade Centers VD säger på TV att de tog ett beslut om att "ta ned" dem då de tyckte det brann för mycket i World Trade Center 5. Han sa "let's pull it', vilket är en term inom kontrollerade explosioner.
- I WTC5 fanns alla bevis mot Enron och skandalen som detta innebar.
- Inga attackflygplan skickades upp direkt då larmet kom att flygplan hade blivit kapade.
- Flera av de sk. kaparna hade kontakt med CIA innan attackerna skedde.
- Flyginstruktörer har sagt att en av kaparna inte ens kunde landa en Cesna under övningar i Florida.
- Saudiska Bin Laden familjen flögs hemligt ut från USA efter attackerna.
- Inga spår av eld eller stora flygplansdelar fanns att se utanför Pengaton där ett plan skall ha flygits in i.
- Inga spår av ett flygplan fanns utanför Pittsburg där ett plan skall ha craschat med hjälp av några modiga resenärer. Planet sägs ha brunnit upp i tusentals grader så inga delar kunde hittas. Dock hittades ett pass från en av kaparna helt utan brandmärken eller några skador. Snacka om bra pass de har i Saudi Arabien! Dessa borde vi också skaffa!
- President Bush väntade väldigt lång tid på ett barnfritids innan han lugnt lämnade området. Han har även sagt att han såg det första planet flyga in i tornent - innan hela världen inkls jag kunde se på CNN det andra planet flyga in i andra tornet. Hur?
- Flera politiker och ledare fick personliga meddelanden om att inte flyga den 11:e.


Några fakta som inträffar efter 11 september 2001 är:

- Hela världen (nästan) ställer sig på Bushs sida och stödjer allt han säger
- Nya "terrorlagar" införs i USA och i andra länder
- Hela världen förbereds på en invasion av Afganistan direkt efter attackerna
- Bin Laden utpekas som världens fiende nummer 1.
- Afganisation blir så småningom invaderat då de inte vill bygga en oljepipeline som skulle ge USA olja direkt till Kaspiska Havet. Hela världen blir tillsagda genom CNN och Fox att USA kommer befria Afganistan från taliban terroristerna. (Klart att vi tror på dem eller?)
- Efter Afganistan blir målet Irak och befrielse av deras folk... jag menar deras olja.
- Saddam hittas tillslut och blir avrättad av USA då han vet för mycket om samarbetet mellan USA och Irak runt år 1985 och framåt då USA gav mjältbrand till dem gratis.
- Till slut ser vi nu inbördeskrig i Irak och starka skäl för en lång tillvaro av trupper från USA i landet - frågan är? För att skydda oljan eller de civila i landet - svaret är enkelt. Dollarn styr allt - folk betyder egentligen inget för USA i denna frågan.


Varför?

Pengar styr - money rules. President Bush och hans familj har ett långvarigt samarbete med Saudi Arabien och oljeaffärer både inom USA och i Gulfen. Det är faktiskt så att Bushs farfar Prescot Bush gjode affärer med Hitler under 2:a världskriget och på så sätt byggde upp grunden till Bush dynastins rikedom.

Skratta inte nu, men vice presidenten Dick Cheney var VD för Halliburton, det oljeföretag som finns mest representerad i Irak och även Central Asien. Hur uppenbart får det vara? Det finns även foto på en karta över Irak innan kriget startade där endast olje platserna fanns utmärkta, inga stadsnamn fanns, endast olje platserna.

Vissa gör ju allt för pengar och då spelar inget pytteland dem något. De måste ju dock få världen på sin sida och då har de både Hollywood, TV, pengar på sin sida. Deras mål är att ha full kontroll - inte bara hemma i USA utan i världen.


Framtiden?

Idag ser vi USA och Europa pressa på mot Iran. Tråkigt men sant - de har ju också oljan. De vill även sälja olja i euro istället för dollar, något som USA skulle förlora på. Pengar och makt - det mest viktigaste för USA och hökarna i vita huset. Iran står på sig och vill inte bli attackerade - förståeligt. Vilken lögn kommer USA hitta på som skäl för att sälja ännu ett krig mot Iran denna gång? Håll ögonen öppna - du kommer snart få se på TV om någon stor händelse som kommer spela USA i händerna och som de kommer utnyttja. Vilket land som sedan vet jag inte just nu. Kanske Venezuela som också de inte vill ge sin olja till USA så enkelt. Får se om detta. För den som vill se chockande dokumentär film om Venezuela och USAs attack mot dem sök på Google: Venezuela + documentary + "the revolution will not be televised".


Vad kan man göra?

Jag är ingen vänster aktivist som vill slänga brandbomber eller göra demonstrationer som vissa anarkister tror är rätt. Det är tyvärr så att vi inte kan göra något åt saken. De kommer få sin vilja igenom på ett sätt eller annat. Det man kan göra är att skriva och upplysa folk om vad de håller på med så de åtminstone måste tänka om sina planer och göra om dem. Då vinner vi tid. De tror alla tror dem. Faktum är att i USA så svarar majoriteten att de tror att regeringen hade kunskap om attackerna innan de hände. Denna undersökning fanns på CNNs hemsida men plockades snabbt bort när över 90% svarade så. Konstigt? Nej.


Till sist - varför skulle Bin Laden attackera?

Om man funderar på varför Bin Laden skulle vilja attackera USA får man också sig ett skratt. Först av allt, han organiserade helt själv dessa attacker från Afganistan. Han måste ha haft datorer och annan topmodern utrustning för att kunna kommunicera med sina celler - allt detta från en grotta någonstans (där el givetvis fanns). Han var inte rädd för att få USA efter sig - världens mäktigaste armé. Han måste ha haft miljontals med dollar för att kunna utföra attackerna. Han måste även ha utbildat piloter för dessa attacker - samt öva på hur man skär halsen av piloter med hjälp av kartongöppnareknivar (versionen med kort blad).

Han är inte heller rädd för att hela världen skall gå emot islam och riskera muslimers säkerhet runt om i världen. Han är inte heller rädd för andra muslimska länders ledare som givetvis kommer vara emot honom efter attackerna.

Detta låter ju väldigt bra faktiskt. Om Bin Laden kunde göra detta så måste han verkligen vara världens fiende nummer 1. Han hade egentligen inga skäl för att attackera USA. Han var själv CIA agent under Sovjet tiden då han stöddes av USA i kampen mot kommunismen som det hette då. En person som fick betalt av CIA kan ju även få betalt att göra något han inte gjorde. Kan det även vara så att han lever någonstans säkert med bra skydd från USA? Konstigt att USA inte kan fånga en person då de har miljontals med fångar i sina egna fängelser. De behöver givetvis Bin Laden levande så de kan skicka ut ett band då och då där Bin Laden hotar med attacker. Dessa band är givetvis gjorda av USA. Det finns teknik idag som gör det möjligt att kopiera röster. Tekniken går framåt!

Jämför detta med USAs skäl och du kommer nog fram till slutsatsen själv.

Jag vill endast få dig att öppna upp ögonen och se på världens läge och händelser i ett annat mer sant perspektiv. Tro inte på allt som CNN och Fox säger dig - forska själv runt när någon stor grej inträffar i världen.


Så vad du tror du?Vem låg EGENTLIGEN bakom attacken den 11 September 2001

3 kommentarer:

  1. bra att nån bryr sej .!
    kram

    SvaraRadera
  2. Helt övertygad om att Larry Silverstein inte är helt o skyldig!!!

    SvaraRadera