söndag 2 oktober 2011

Grå Måndag morgon...


Och jag intar frukosten i sängen. Helt ok även om jag önskar att jag hade haft S vid min sida.

Funderar mycket. Tankarna går som en Tornado i mitt huvud och jag försöker sortera dom,planera dom så det ska bli så bra som möjligt. Men "it´s like kaos" just nu.

Vi tog hand om båten i går. Alltså tvättade av den så den inte var fullt lika skitig som innan. Efter den "vasken" bestämde vi oss för att ta en tur. Tror att både jag och S känner samma känsla när vi sitter i båten. frihet och ett inre lugn. Man kan andas och det känns som alla bekymmer är som bortblåsta. Jag älskar den känslan.

Båtturen blev kort då L ringde och frågade om vi skulle följa med på ""Tiggarens Opera". Självklart tackade vi ja. En något annurlunda upplevelse men oj så trevlig:) Tack L o M för det:)

Körövning idag. Första ggn och det ska bli jättekul. Behöver komma ut och träffa folk och då passar det mig utmärkt. Älskar att sjunga så vad kan väl passa bättre. Tror t.o.m L ska följa med:)

Saknar T som jag inte alls ser så mycket längre. Går allt längre mellan varven och det gör ont. Men han får själv välja just nu för hans eget välbefinnande. Jag hoppas verkligen det kommer bli bättre framöver. Allt tar ju sin tid. Det vet vi ju vid det här laget...

Frukosten är uppäten och jag ska ta tag i dagen. Här och nu...

Önskar alla en underbar Måndag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar