måndag 27 februari 2012

Måndag 27 Februari 2012


En ledig sådan. Fyller dagen med sådant som man alltid gör. Tänder pannan för att vi ska få lite värme.Städar och tvättar och allt det där tråkiga som här till. Men ett måste. Fast om jag tänker efter så är det ett helt ok måste även om man ibland vill kräkas när man står mitt uppe i det och det känns som det aldrig tar slut. Fast ibland tänker jag positiva tankar. Att jag KAN göra det här. Jag har fungerande armar och ben som gör att jag kan röra mig obehindrat även om man har värk ibland. Men det är sådant som kommer med åldern. Så även om det är ett slit och släp så är det helt ok..

I Lördags fick jag främmande. Riktigt trevligt sådant. Och jag insåg när jag stog där någon timme innan dom skulle komma att jag har inte varit social med med andra kvinnor sen jag flyttade in här. Alltså social genom att bjuda hem någon och bara sitta och prata skit. Ett helt år. Det är lång tid. Och jag insåg när kvällen var slut att det här har jag saknat. Att få dela tankar med andra och få ventilera sig. Bara tjata om allt och inget. Och med ett sådant trevligt sällskap så känner man att det här ska vi göra snart igen:) Lördagens träff resulterade i att vi ikväll ska gå iväg på ZUMBA. Något som alla pratar om och som jag så gärna velat göra. Men har inte haft någon att gå med. Men nu äntligen. Antar att jag inte kommer kunna röra mig men då får jag i allafall veta vilka muskler jag har som jag inte trodde jag hade. Ska bli spännande :0)


Idag ska jag försöka sätta mig ner och göra ett schema för Tim. Strukturera upp vardagen för honom. Inser mer och mer hur viktigt det är och idag är en bra dag att börja på ny kula....

Snön börjar så sakta falla utanför fönstret och våren kommer lite på villovägar. Men snart är den här på riktigt...Underbart!

Önskar alla en fortsatt bra dag <3

1 kommentar:

  1. Åh, vad roligt med zumba! Jag längtar tills jag kan få börja träna igen. Kram!

    SvaraRadera