söndag 9 januari 2011

Ogillar ensamheten


En dag som jag tillbringat mesta tiden i sängen då jag absolut inte haft ork till någonting. Fick i allafall efterlängtat besök av flickorna och Simon under eftermiddagen och vi har haft några härliga skratt tillsammans. Mina tjejer är fyllda av så mycket sprudlande energi och glädje trots allt som är omkring oss nu och jag älskar dom så det känns som hjärtat ska brista ibland. Nu har dom åkt och ensamheten och tomheten efter barnen gör ont. Jag ogillar verkligen att vara själv nu och jag önskar jag kunde få krypa upp i famnen på "någon" och bara "va".

Haft samtal med älskade syster för en liten stund sen och det finns dagar jag verkligen önskade att jag hade henne lite närmare och även resten av min familj som är utspridd lite här och var. Jag har ju faktiskt ingen av dom i närheten längre och det kan göra ont stundtals..Men jag vet att dom finns och jag känner en oerhörd tacksamhet över det..

Har en snarkande hund bakom rumpan just nu i allafall och hon lämnar mig inte många sek..Jag tror hon känner mitt innersta och hur jag mår och gör allt för att finnas där för mig..

3 kommentarer:

  1. Älskar dig med lillasysteryster!!*Kramar om hårt*

    SvaraRadera
  2. Vet inte vad du går igenom, men förstår dig när du känner att du skulle vilja ha de dina närmre!! Hade ju själv mina 7 timmars bilresa från mig. Hundar är otroliga.. när jag är nere eller ledsen så lämnar han mig aldrig heller många sek..
    Kramar om!

    SvaraRadera