fredag 19 augusti 2011

5 månader...

5 månader idag. Sen jag klev in på Tuppen i Säffle. Eller jag kanske mer eller mindre ramlade in. Jag kommer inte ihåg. För så onykter var jag. Och ärligt talat hade jag inte blivit så rund under fötterna den kvällen så hade jag inte varit där jag är idag. Och det är faktiskt Wenches förtjänst:)

Vi gick till Putte den kvällen för han fyllde år. Jag hade absolut inga planer på att gå ut när jag kom dit och jag vet inte om någon egentligen kände för det först. Det var rätt så lugnt när vi satt där tills Wenche kom på ideen om att vi skulle köra ölspelet. Första ggn för mig så orutinerad som jag var så blev det som det blev. Och vem ändrade sig om att vilja gå ut senare på kvällen? Jorå. Det var ju jag det:)

Harrys i Säffle var målet men i dörren var det stop. Dörrvakten som numera är min granne bad mig vänligt men bestämt att gå du ett varv eller gå till Tuppen och få dig ett glas vatten så kommer du tillbaka senare. Putte tog mig under armen och till Tuppen gick vi.

Vad hände där? Ja,jag har efteråt fått höra att bartendern sa till grabbarna vid baren att den som bjuder henne på en öl åker ut härifrån. Antar att han tyckte att jag hade fått nog den kvällen;) I baren stog Staffan och ja. Resten vet ni ju. Jsg följde med honom hem och kom aldrig därifrån igen:)

Jag får somna och vakna bredvid mannen jag älskar varje dag. Det är en ynnest.

Älskar dig Staff...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar