söndag 28 april 2013

5 dagar kvar!

Tills jag tar med mig syster yster och åker till Nordnorge för att besöka mamma.I tio dagar ska vi vara där.och jag längtar.Längtar bort.Att få lite avstånd till det som händer här hemma.Längtar efter att få umgås med min älskade mamma.Få rå om henne.Att få lite tid att tänka över och reflektera över händelser i mitt liv.Vad jag skulle ha gjort och inte ha gjort.Kunde jag ha gjort mer?Vart gick det fel och hur jag ska gå vidare för att orka med.Ta beslut.

När jag kommer hem ska jag aktivt arbeta för våra älskade ungar som sliter så.För alla föräldrar som kämpar mot myndigheter.Försöka få någon att vakna upp och hjälpa oss.

(http://kungoverlivet.se/index.html )

Det svåra med att att åka bort är att släppa det som är här hemma.Att inte ha kontroll.Fast jag har inget val.Jag hoppas att den här resan ska ge mig kraft och ork att se klarare på tillvaron.

Jag vet att många tycker att jag engagerar mig för mycket i andra.Och ja,det gör jag.Men sådan är jag.Vill hjälpa,finnas till.Vara där när någon behöver.och jag hoppas att det kommer bli något bra utav det jag gör.

1 kommentar: