onsdag 11 maj 2011

Börjar dagen med att...

Sova länge. Eller i alla fall försöka. Om inte annat är det otroligt skönt att bara ligga och dra sig även om sängen är tom när älsklingen åkt till jobbet.

Sitter och läser Aftonbladet och allt som händer i världen. Några av rubrikerna:"Två svenska män döms för trafficking på bordell".På Filippinerna. och dom fick livstid. Det är ett land som verkligen kan sätta ner foten när någon gjort fel.

"Tonåring försökte köra över 3åring" Ja.Man slutar aldrig förvånas.

Jag läser om Patrik Sjöberg och vad han utsattes för av sin tränare och blir så äcklad och förbannad när jag vet att det finns så SJUKA människor därute som uttnyttjar barn och ungdomar och dom kan ändå få hållas så lång tid utan att någon märker det.

Jag läser en notis om att man ska amma länge annars kommer ditt barn bli en lögnare. Orkar inte läsa artikeln överhuvudtaget. Hur i hel-ete kan dom ens forska i sådana saker. Lägg pengarna på något viktigare.!!!

Jag hinner också se i förbi farten om U-B-L:ins öneskelista på vad han helst av allt ville bomba och reagerar med tanken att även om gubben är död så kommer det hela tiden komma galningar efter honom som vill fullfölja hans planer och hoppas innerligt att man aldrig kommer befinna sig på fel plats vid fel tillfälle.

Läser om mammor som vill ligga men inte orkar för dom är dödströtta. Hur nytt är det?? Anser även att det finns pappor som är helt slut så dom inte orkar få sig ett ligg även om dom så önskar. Varför denna särbehandling??

Träna fram kroppen med turboträning och blablabla..Jojo.Vore det så enkelt så skulle hela Sveriges befolkning gå omkring med fitnesskroppar men så är icke fallet. Ska man få den perfekta kroppen så får man f-n jobba hårt för det..

Ringde ett samtal igår angående jobb och det verkar som det löser sig och ingen är gladare än jag. Mäkta trött på att gå hemma och inte få någon lön. Det tar hårt på både psyke och ork.

Solen skiner ute. Ska försöka njuta av den idag för imorgon kan den vara borta...

Ha en underbar dag alla....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar