måndag 28 mars 2011

Måndag..

Jag brukar vakna på Måndagmornarna och känna lite lätta drag av ångest. Men just den här Måndagen ringer klockan tidigt,tidigt och jag börjar morgonen med ett skratt. Jag kan rekomendera det för att dagen ska bli lite lättare;)

Hämtar Linn och Sanella vid nio för att åka till BUP med Linn och träffa OCD teamet. 2 jättegoa personer som ska försöka hjälpa henne komma tillrätta med tvångstankarna hon har. Det kommer inte bli enkelt med vi ska hjälpas åt och få ordning på den tösa med. Det är jag helt övertygad om:0)

Livet. Ja. Vad ska jag säga. Det finns ljus i den här tillvaron med som får mig att le stort hela dagarna och jag är otroligt tacksam för det. Mer än du tror;)

Kram...

4 kommentarer:

 1. Skönt för dej att få ljus i tillvaron! Du är en enastående person! Hoppas du vet det... //Din PP ;)

  SvaraRadera
 2. Det finns personer i min omgivning som får mig att känna så.Och jag fattar nada!;)

  SvaraRadera
 3. Du är en underbar person som förskänar ljuset i ditt liv. Du är och har hela tiden varit enastående vad som än har varit o hur jobbigt de än har varit för dig/er under tiden så har du alltid sett en utväg och att de en dag skulle bli bättre. De bara är så du är en underbar människa och person som förskänar att må bra och ha de bästa!
  Tänker jätte mycket på dig/er fast att vi inte pratar så jätte mycket längre. Saknar er verkligen! Lycka till med allt och kom ihåg att ni alla har en stor plats i mitt hjärta!
  Din vän Jessica!

  SvaraRadera
 4. Tack fina Jessica för dom goa orden. Dom värmer..

  *Kramar varmt om*

  SvaraRadera