onsdag 6 januari 2010

Och dagarna dom går....


och dom går fort.Julen och nyår var över innan man ens hann blinka.Firade in det nya året stillsamt och trevligt.Drabbades av en rejäl förkylning men har återhämtat mig fint efter den och börjat jobba igen.Härligt att komma tillbaka till Norge igen och träffa alla goa,glada norrmän som sätter ett stort leende på mina läppar.

Har haft en ledig dag idag.En dag där jag mest slappat.Har i alla fall städat bort det mesta av julen.Saknar ljusen i fönstrena men nu är det bara att invänta våren och ljuset och värmen den har att erbjuda.Finns väl ingen bättre årstid än just våren.Allt börjar leva igen,solen värmer oss med sina blyga strålar och våren ger oss en försmak på vad som ska komma.Sommaren.Vi är snart där.Just nu njuter jag faktiskt av vintern.jag vet,jag är knäpp.Jag älskar att det för en gångs skull är snö och kyla när det ska vara det.jag vägrar att gnälla på det.Folk tjurar för att tempteraturen stiger över -20.Men det är väl det som kallas vinter????Snön lyser upp världen utanför.Minns ni innan snön kom??Det var ett jäkla gnäll på regnet,det gråa.Vi såg inte solen på jag vet inte hur länge.Njut av det vackra vintern har att erbjuda oss.


Dagen i dag är...Hur ska jag uttrycka mig.En jä-la skit dag.jag saknar mina ungar nåt så otroligt mycket.Jag Saknar mina vänner mer än någonsin.Ikväll är en kväll då jag hade velat sätta mig i bilen för att åka hem till någon bara för att ta en fika.Prata.Bara vara.Komma "hemifrån".Jag har inga sådana möjligheter nu.Dagar som dom här när jag känner mig deppig och nere,när jag verkligen behöver någon annan att prata med.Det är riktigt tungt att inte ha möjligheten.

Jag är för övrigt otroligt trött på att inte kunna inleda en diskussion utan att det ska sluta med bråk.Finns dagar när jag kan ge vika.Men idag orkar jag inte.

Norge i morgon och i morgon blir det övernattning.Bara galet att köra fram o tillbaka när man ändå bara är hemma o vänder....

Saknar mina ungar så det gör ont nu..../Hilde

1 kommentar:

  1. Hej Hilde =) hoppas allt är bra med er....sj är jag jätte förkyld och har varit i över 3 veckor och Meja också...hon har början till öroninflamation så hon får nässpray och albedon + bracany för hostan =( men vi hoppas på våren snart och sommaren guuud så underbart!!
    hur gick de för Linn när hon drog iväg till killen =)?gick allt bra??
    hoppas allt är bra med er annars tycker du har fått de super bra nu......den som väntar på nått gått.....=) kram på er från Johanna Nilsson =)

    SvaraRadera