måndag 11 april 2011

Morgonstund har guld i mun..


Jag vaknar av att din tfn larmar men ljudet stör mig inte alls. Jag fortsätter att blunda och njuter av att känna din värme och din hud mot min kropp och jag förvånas lika mycket varje morgon av vilken inverkan du har på mig. Hur du kan fylla hela min kropp med så mycket lugn. Varje mm av min kropp påverkas av dig och jag känner hur jag vill stanna kvar i den känslan i all evighet.

Du kryper nära nära men det känns som att närheten inte är tillräcklig. Jag vill ha dig närmre och jag önskar jag kunde öppna upp min kropp för att släppa dig ännu längre in. Att du ska ta över varenda cell av mig och bli ett med mig. Jag får inte nog.

Ligger i din säng och saknaden efter dig är enorm. Den sköljer över mig som en våg som nästan får mig att tappa andan. Luften omkring mig är inte densamma när inte du är här och jag önskar jag kunde spola fram tiden så du snart är hemma igen. Blundar och känner din doft nära mig och kan nästan känna din kropp mot min. Du är så nära men ändå känns det som flera mil just nu. Det bästa är att om jag vill och om jag behöver dig så kan jag bara sätta mig i bilen och åka till dig bara för att se dig en minut och känna din kärlek och din värme. Och det tar 5 min. Den känslan ger mig ett välbehag och jag slappnar av.

Saknar dig så det gör ont.....

1 kommentar:

  1. absolut en härlig känsla! :) Glad jag är för din skull! Kram jessie

    SvaraRadera