måndag 1 mars 2010

Har använt dagen

till att samla mina tankar och försöka rannsaka mig själv.Jag har klandrat mig själv för allt som händer.Och funderat på vad jag kunde ha gjort annorlunda.Men det är ingen ide att vara efterklok,det som sker sker nu och vi kan inte göra något åt det.

jag kommer alltid ha en fråga i mitt huvud.Varför gjorde du som DU gjorde?Det var så bra,så otroligt bra.Jag sa det igår.Känslan jag minns av lycka.Det är längesen jag kände den nu.Det kunde ha blivit så bra.Jag vet det.Nu sitter man bara med olustkänsla för situationen som är.Hade jag möjlighet så hade jag stått på dörren nu.För jag vet att det är fruktansvärt jobbigt för dig med.Och jag är rätt så övertygad om att du önskar att allt kommer lösa sig fort nu så vi slipper det här.

Jag har alltid haft lätt till tårar.Men nu är det som allt låst sig.Jag antar att den dagen det släpper så blir det rejält men jag riktigt längtar efter den dagen.En befrielse.

Jag är så otroligt glad för alla dessa goa vänner jag har som finns där och stöttar mig.Det är guld värt.


Tack till dig M som finns och muntrar upp med bara din existens(Om du nu läser det här)

För övrigt så är jag ingen blomma man plockar och bara kastar bort.....


Natt jobb nu i 3 dagar......

Hilde

8 kommentarer:

 1. M är nog inte jag men här kommer en liten tanke från en annan M.

  "Livet kan bara begrundas bakåt men måste levas framåt"

  Kram
  Vandraren i Dingle ;)

  SvaraRadera
 2. hmmmmmmm.Vandraren i Dingle???;)

  SvaraRadera
 3. Hahaha lät inte det bra? Då gör vi ett nytt försök.
  Rally Kalle från Lerum var det bättre?

  SvaraRadera
 4. men sæg det då din luring ;)

  SvaraRadera
 5. Det är precis där i stormens öga du måste finna ditt lugn, livet är inte det du har bakom dig eller framför dig, utan där mitt imellan.....jag är här.

  SvaraRadera
 6. Stormens öga?Livet är framåt min vän!Stormens öga ska du lämna bakom dig.Det är bara en dörr på glänt.

  SvaraRadera
 7. Anonym:Vem skriver dessa kloka ord..

  SvaraRadera
 8. Jag är en vän till den vännen ovanför som finns där för dig.Blicka ut från den berg du befinner dig nu,se en horisont av möjligheter och välja den bästa vägen utan att trampa någon på tårna!Glöm Stormens öga den tillhör ditt förflutna,den tillhör en annan hjärta.Du har den erfarenhet/självinsikt som behövs för att förstå livets gåta.Fotsätt att kämpa så som jag kämpat!En dag kommer du förstå att vi alltid kommer i rätt stund till de platser där någon väntar på oss.Stormens öga är inte din plats denna gång!Önskar dig lycka till/A

  SvaraRadera